0012-ARTG

From Iosefina
Jump to: navigation, search
By writing here in the ENIO spirit, and thus becoming Georgipedians, young Wallachians, like these ones right here, be they Vlachs, Plakians, Velascans, Blackis, Plsagians, Vlasgians, all in their traditional Pelasgian "popular" costumes, make sure that we continuously enrich the Pelasgian, proto-Romanian Heritage (PPRH) of Vlasgia Magna.


FILOSEMITISMUL (0012-ARTG)

Chrismon.png 0043.JPEG

Amico Plato sed magis amica Veritas !


Nu vreau ca respectul și aprecierea pe care o am pentru prietenii mei evrei să fie folosite, într-un sens sau în celălalt, de către sioniști, aflați, cum se vede, la antipodul valorilor mele.


Eu sunt român și deci ortodox, mai antifilosemit decât filoantisemit, și modelele românului absolut rămân pentru mine Țepeș, Ștefan, Eminescu, Teaslă, Coandă, Vuia, Vlaicu, Enescu, Porumbescu, Eliade, Țuțea, Cioran, Noica, Raul Șorban, Radu Gyr, Valeriu Gafencu, Dan Botta, Mihail Polihroniade, Mircea Vulcănescu, ca și părinții scriitori, profesori și duhovnici Arsenie Boca, Arsenie Papacioc, Nicolae Steinhardt, Dumitru Stăniloae, Ilie Cleopa, Justin Pârvu, sau Paisie Petrișor. Eu nu m-am născut nici în stepă ca un khazar, și nici în pustiul sirian, și cu voia Domnului am să mă-ngrop într-o anume peșteră de munte.


E un singur lucru mai periculos decât a fi dușmanul sioniștilor : să le fii prieten. Priviți la Purimfestul în care regele mason Carol de Hohenzollern i-a oferit "lupoaicei" (amantei sale, de care era dependent, ca orice bărbat sclav și slab din naștere față de viciile sale exploatabile) asasinatul ritual (și moartea martirică) a Căpitanului Legiunii Arhanghelului Mihai (și apoi a Gărzii de Fier), Corneliu Zelea Codreanu.


Ca și generalul (apoi mareșalul) Ion Antonescu, erou al războiului anticomunist, asasinat și el de khazari sovietici, Căpitanul a plătit cu banii grei ai Legiunii și, după asasinarea sa, chiar și Statul Național Legionar Român a mai plătit, și el, ca să se trimită iudaici pe vapoare în Palestina, unde vroiau să scape, mai ales din Ardeal, de teroarea pogromurilor ungurești organizate de mișcarea horthystă în zona ocupată cu acordul lui Hitler, un iudaic, și ruptă din trupul României prin diktat-ul de la Viena.


Cine sunt sioniștii ? Ei sunt "magiștrii discursului", cahalul, "cabala", "sistemul", "guvernul din umbră", "înțelepții sionului", "Bilderberg", "trilaterala", "CFR (Council of Foreign Relation)", "FRC (Federal Reserve Committee)", "masoneria din interiorul masoneriei", "illuminati", luciferienii, iluminiștii, sataniștii, în total o adunătură ascunsă, fricoasă, și crudă, care vrea să rămână mereu secretă, o șleahtă deci de nebotezați, trăgând de zor, prin fire vicioase. articulațiile mecanice ale idioților utili, vizibili, fuduli, corupți și caraghioși care "se aleg", ai saianilor, ai marionetelor, și ale rețelelor de intermediari compreadori în solda lor.


Sionismul este o doctrină demagogică în sensul cel mai direct.


Aceasta pentru că face propagandă și agitație pentru o adunătură a iudaicilor rătăcitori din toată lumea într-o țară care este, istoric, legal și concret, a palestinienilor autohtoni, care au o origine protoioniană. E vorba de Țara Sfântă în care antecesorii lor revendicați, "spărgătorii de capete" (sag-gaz) și hoții la drumul mare ("Hapiru"), migranții perpetui, "arammi obed abi", n-au stat în același loc, între cele trei imperii, arameean, hitit și egiptean, în total, între captivitățile niniveană, babiloneană, persă și macedoneană, mai mult decât o sută de ani. Această doctrină sionistă este de trei ori mincinoasă:


Întâi, deoarece iudaicii nu sunt o rasă (sau, atunci, sunt doar asiatici de stepă, turci khazari spâni și perciunați, înrudiți cu hunii, maghiarii, gök-turcii, pecenegii, și alți hoțomani ascunși în deșerturi și jefuind lumea civilizată ca pecinginea, periodic, în hoarde roșii, armate roșii, scuturi roșii, cu steaguri roșii, etc.). Ei nu sunt nici un popor, pentru că, etnic, ei pot fi orice, de la dravidieni și maltezi la etiopieni și galileeni. Și ei nu sunt nici o țară, pentru că nu cunosc, fiind veșnic rătăcitori, frontiere. Desigur nu sunt nici un neam, ei care se cred Dumnezeu sau popor ales, că altfel nu ne-ar numi pe noi "neamuri" (de fapt "vite", goyim). Atunci ce sunt ? A spus-o Domnul : cei ce au luptat cu El : Isra-El. Într-adevăr, Iacov, un arameean, s-a bătut cu îngerul Domnului toată noaptea la Betel, iar îngerul l-a pălit în coapsă de-a rămas șchiop pe viață. Cele douăsprezece triburi sunt urmașele copiilor arameanului Iacov făcute cu femei arameence și cu sclavele lor, de origine necunoscută, devenit șchiop pe viață :-)


Apoi, în al doilea rând, pentru că ei nu sunt credincioși, și nici măcar iudaici, care-i mai și blesteamă ! Ei sunt sinagoga lui Satan, urmașii fariseilor, cei care nu cred în cuvântul Domnului ci în propriul lor cuvânt, în cuvântul rabinilor, ale căror superstiții stranii sunt adunate în duzini de volume numite "Talmud", și în diavol, care este tatăl lor. Sunt doar două culturi europeene - cea a vieții, a Adevărului, care ne arată Calea, și cea a morții, a satanei, care ne minte ca să ne fure viața cea adevărată. Sioniștii, care-și revendică totul de parcă lumea toată ar fi a lor, mint cu Biblia în mână, cer de toate citând strâmb, dar sunt doar atei care nu cred decât în ei, puii lui Lucifer. Și folosindu-i pe iudaici, păcăliți și ei ca fraierii, și puși la vedere ca lumea să-i urască, cum că poporul ales ar fi ei. Poporul ales este poporul lui Hristos, nu ei, care nu-L recunosc. Hristos s-a născut la Viflaim, dar este limpede din Nazaret, care e în Galileea. Sioniștii sunt un grup de interese oculte, și atât. Șmecheria lor, care s-ar voi și ei fraieri, dar nu pot fi, este că se dau iudaici, ca să poată cumpăra ura noastră eventuală. O și zic în gura mare, bazându-se pe doctrinele talmudice ale sclavilor fericiți care lucrează pentru ei, și ale jertfei consimțite, care acceptă măcelarul cu fața spre Iachin și Boaz, că nu contează ce zic "vitele" (goyim) ci ce fac "oamenii" (iudaicii)... Dar noi n-am fost niciodată și nici nu putem fi sclavi. Noi dăm anul sabatic sclavului iudaic, care atât de sclav era, ca Iacov, c-a vrut să mai rămână șapte ani, să-și mai ia cadou încă o femeie...


În fine, sionismul lui Herțălă și al lui Iabotinski este nu numai ateu dar și rasist, fascist, și, cel mai grav, el este organizatorul comunismului. De la Marx, un întreținut homosexual instruit de "rabinul roșu" care-i scria lui Bauer că lumea îi va adora prin "sistemul său" pe iudaici, ca pe Dumnezeu, pentru că ei sunt Dumnezeu... La Lenin, alt homosexual sifilitic, manipulat penibil de cabală spre crime anticreștine. Stalin a vrut și el să joace în altă ligă și a fost asasinat de Beria, alt khazar, asasinat apoi și el. Golda Meir a plecat liniștită de la Moscova, și criminalul de război Ehrenburg, ministrul "sovietic" al propagandei (Goering-ul khazar), apoi ambasador al lui Stalin la Paris, a sfârșit canceros în patul lui din Israel, îngropat cu onoruri militare. Azi comunismul e mai activ în chibuțuri decât în Cuba.


Desigur, sunt industrii întregi, extorsiuni de fonduri, topuri de manipulare colectivă, crime rituale, mafii și șantaj, mari minciuni și ticăloșii, toate smintitoare, amețitoare, cunoscute și urâte în mizeria lor contagioasă. Lumea civilizată nu le poate ignora, dar nici nu poate răspunde la marea minciună prin contrapropagandă, contaminându-se, contaminând pe mai departe cu răul perpetuat și crescându-l. Ei au un principiu : "vitele rumină, iudaicii trag sforile". Noi știm că talionul lasă pe toată lumea orbi.


Sioniștii n-au amici permanenți, ei au numai interese permanente. Singura lor realizare, căci tot ce au făcut în Palestina este "aedificabo et destruam", este schimbarea perspectivei. Lumea e ușor de păcălit, se hrănește cu neștiință împachetată strălucitor, se scuză, și eructează câte un "so what" rafinând koanul nu știu al câtuia patriarh Ch'an din sudul imperiului T'ang și sorbind în timpul acesta, cu ochii pe ecrane Ultra-HD ceva mahorcă. Dar s-o recunoaștem, lumii îi e frică de sioniști. Sioniștii au reușit să ne schimbe atitudinea, să stabilească în locul nostru, prin ecranele latrinelor îndoctrinării, repetând agresiv mantre străine, "ce se zice și ce nu se poate zice". De-aceea prefer pentru ei, ca tagmă, sintagma "Magiștrii discursului".


Ei chiar și cred că o definesc, atitudinea noastră. Că ne dau teme pentru acasă și note când venim de-acasă. Lăsăm să creadă și ei ce vor, că e loc și de ei, dar rămânem cu mintea de șarpe coborâtă în inimile noastre de porumbel. Practic așa se pare, că ne ferim sau ne crispăm când vorbim de ei. Păi uite, mie mi-e frică numai de păcatele mele. Cred într-Unul Dumnezeu ! Am scris deci aici ca să liberăm universul discursului Georgipediei de imbecilizarea agresivă în care ne vor "ei" cufundați și smoliți ! Și un ultim cuvânt cenzorilor : Piei, aghiuță, că nu bei agheasmă ! Scote-ți-mă de pe web ștampilându-mă "antisemit" și acuzați-mă de ură, că-mi faceți reclamă gratis. Și mai și râdem ! Dar să ne-nțălegem : nu puteți masacra idei, și nici nu puteți ucide Adevărul. Adevărul reînvie, și de aceea Îl urâți, mai mult ca pe impotența voastră ! Dacă nu recunoașteți Adevărul, minciuna vă strânge în brațe și vă omoară ! Moartea nu există ! Există numai necunoașterea de Dumnezeu ! Și din acea moarte ne-a izbăvit Iisus Hristos ! Ichthus.png

Part of the Semantic Web

0042.JPEG

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '


Autorul

COPYRIGHT-UL ACESTUI ARTICOL

COPY-NAN.jpg

Toate drepturile rezervate ! Copyright-ul este rezervat ! Toate drepturile acestei publicații aparțin oriunde, întotdeauna, în mod exclusiv D-nei Georgiana Iosefina Halacec-Waniek și urmașilor noștri legali și desemnați în mod specific, AAAT (All Rights Reserved Anywhere, Forever, at All Times) !


Ichthus.png

Copyright-ul este rezervat ! Toate drepturile acestei publicații aparțin oriunde, întotdeauna, în mod exclusiv D-nei Georgiana Iosefina Halacec-Waniek și urmașilor noștri legali și desemnați în mod specific, AAAT (All Rights Reserved Anywhere, Forever, at All Times) !

NOTE

Aici nu sunt note în articol.

Ichthus.png

REFERINȚE (ENDNOTE)

Nici referințe, altele decât cele din paginile Georgipediei la care trimite acest articol, nu sunt aici.

Ichthus.png

DESPRE AUTOR

0041.JPEG

Autorul este mereu același, marele anonim din deal și din vale... Scriem la fel cu el, ca să dăinuie Facerea în Grădina Maicii Domnului, în Veacul Vecilor, de-a pururea și-o zi, ca iubirea noastră, IUBI !

Categoriile Georgipediei