Georgipedia

From Iosefina
Jump to: navigation, search

Chrismon.png 0031.JPEG

0019.JPEG

Ichthus.png


Chrismon.png 0031.JPEG

GEORGIPEDIA (GEOP) ŞI AVANTAJUL PUBLICĂRII PE CURAT  : AICI, ÎN ENCICLOPEDIA IOSEFINĂ (ENIO)

(Dau click aici [1] pentru a avea linkul la pagina aceasta din Georgipedia ca referință absolută]).

De aici înainte, ®Georgipedia, ®GEOP, ®Enciclopedia Iosefină, ®ENIO, ®Enciclopedia Neamului, Istoriei, i omeniei Româneti sunt trademarks, mărci patentate, protejate, identificate unic ca brand universal, i folosite toate cinci ca sinonime cu valoare legal identic peste tot. ENIO este preferat pentru sonoritate.

În afară de paginile generate de sistem, orice se publică în ENIO, pe variatele sale SERV servere, i adrese IP, ADIP, pe vreun top level domain dedicat, TLDD devine, ipso facto, un Articol Georgipedic ARTG, proprietate perena si inalienabilă ENIO, administrată de Iosefina însăi sau vreun locum tenens desemnat ori declarat drept reprezentat legal omnipotent fără semnătură opozabilă a Iosefinei însei sau ai urmailor ei alei de ea prin act notarial reputat nonopozabil.

Când un Articol Georgipedic ARTG capătă un statut oarecum mai închegat, cu toate linkurile spre paginile la care trimite el transformate deja în pagini fizice, complete cu meniuri, i ali coninători de pagini încadrate Georgipedic, adică deja categorizate cu un numr optim de categorii i aparinătoare la un portal, prin grija autorului, întocmai ca acest articol (care e deopotrivă model de Georgipedizare, matrită, continător, si nil obstat), Georgipedia-ARTG-vxyz, el capătă, în 24 ore, de la Iosefina însăi, un număr curent, de la ARTG-0101 la ARTG-9999, care se adaugă ca sufix în titlu.

Simultan apare pe ENIO o copie identică, de acelai număr, numai cu acelai numar, care servete drept identificator unic FLID, IWUI cu nume scurt BOBE, de tip ARTG-vxyz:

articol e cât de cât gata.

Acest articol definitiv (editia 2.x), numit ARTG-vxyz are

NOTE note absolute, vxyz-NOTE-ARTG-vxyz, un numr BOBE de identificare unic, vxyz-BOBE-vxyz, ISBN, ISSN si PDFSizare, este pus pe SCBD i poate fi vândut.

Este deja o operă închegată finis opus FINO de tip BOOK carte, PHOT fotografie, ALBM album, DRAW desen, LOGO brand new logo, BANC glumă nouă (dificil de dovedit), COMM comment, CHPT capitol, FRAG fragment, ARTG Articol Georgipedic, o RECE recenzie, o REFS, referină, un SONG cântec, o POEM poezie, un FILM filmule sau o NOTE notă de autor cu referinta unica, absoluta, la toate aceste FINO cu exceptia ultimei. într-adevăr o NOTE la NOTE nu este o nouă NOTE ci un codicil (adaus) la nota la care depinde.

Sistemul nostru Geopedic, revoluionar, trend-setting si patenat are aceste avantaje :

0031.JPEG0041.JPEG0031.JPEG1. Structurează cunoasterea după, si prin, creativitate, într-un, i printr-un, sistem natural, autoreferenial, determinat i chiar simplu, de identificatori unici, simpli si maniabili.

2. Autorul moral, dei cedeaz Enciclopediei Iosefine toate drepturile sale AATE dacă i când le publică aici prima oară, o vinde, fără să scoată vreo parală, fără nici un cost ascuns, ENIO preluând toate tehnicalităile.

3. Autorul are cum să-i prezinte opera imediat, într-un format corect i într-un loc reputat onorabil, fiabil, unic, consacrat i circulat, pentru care n-a investit nimic tehnic, comercial, logistic ori în timp de marketing sau de cutomer care.

4. Autorul nu trebuie să plătească printr-un sistem nedrept unor intermediari, pre hoc, editorului său, acesta fiindu-i coleg ENIO, care-l ajută mereu colegial, de la redactare la publicare, trecând prin formatare, si neateptând altceva, drept retribuie, decât o contribuie petru propria sa investitie de timp i de încredere

5. Chiar dacă n-a vândut i n-a câtigat nimic din opera lui finită, autorul moral al unui FINO este deja publicat definitiv cu FLID, BOBE si ARTG, i beneficiind de un ISSN, poate trimite de la început, cu dată înscrisă în piatră pentru a dobândi i dovedi prioritatea i paternitatea operei sale, prin orice mijloc; la opera sa; de pe Google AdWords, de pe FaceBook sau de aiurea, o imprimă, o multiplică, o pdf- si o scribd-izează, o trece în CV, o are deja i pentru totdeauna plasată si refereniată într-un sistem circulat, corect, cooperativ, celebru.

6. Autorul moral se obligă legal i moral doar atât : să menioneze prima publicare a acelui FINO al său pe Enciclopedia Iosefină, iar când i dacă va câtiga cu opera sa, să verse singur, cu de la sine voie i nesilit sau nesilită de nimeni, jumtate din drepturile de autor, pe vecie, Enciclopediei Iosefine, reprentate de Iosefina i Dan i de urmaii sau împuternicii lor legali

7. Contribuim la perpetuarea valorilor de libertate i dreptate ale neamului românesc, în veci singur stăpânitor pe ce nu se poate vinde, sufletul, credina, limba, mostenirea si trupul tainic al ării

Ichthus.png.

Chrismon.png

Dan a scris-o... până la - Dan (talk) 15:51, 29 October 2013 (EDT) - Chrismon.png

(Autorul) Ichthus.png

Chrismon.png

Ediția a doua

(Ediția 2.x) Ichthus.png

Chrismon.png

Câmp Explicit sau Dificultate de înțelegere : a întâia, plus...

Dificultatea a întâia : Povești pentru copii eterni, mari și mici sau/și

Dificultatea a doua : Autodidact sau curios insistent -

Dificultatea a treia : Școală -

Dificultatea a patra : Universitate -

Dificultatea a cincia : Post-doctoral -

Dificultatea a șasea : Specialist -

Dificultatea a șaptea : Autor

Dificultatea a opta : Creator .

Georgipedia este ierarhică, auctorială, subiectivă, autentică, n-are supervizori, nici cenzori, nici sistem de vot democraticasupra adevărului inspirat, intuit, mărturisit, recunoscut, scris, tare, și universal, dar intern documentat, în duhul ei propriu, pentru a fi autohtonă și suficient de sine stătătoare.

Autorul este editorul propriu, dar, de asemenea, editor al colegilor autori. Dificultatea a opta : Creatorul trebui să facă publică ideea lui, deci are datoria de a o prezenta într-un mod digest, accesibil pentru cât mai multe nivele.

Georgipedia is the Emperess of ILTL Inspired, Lucrative, True Living Knowledge. We ain't no bullshit-endorsed by adhocracy, some self-righteous nerds united in some shitty committee.

Dificultatea a noua : Magiștrii discursului.

Aici răspundem cenzurii saiane, a idioților utili, full sau part time employed, și a frecătorilor de mentă, într-un cuvânt ziotrollilor și agenților, plătiți sau neplătiți, ai MOND cahalului local i cabalei mondialiste, incitatorilor la ură între neamuri, ai iudaicilor contra ne-iudaicilor, ai neamurilor contra iudaicilor (ceea ce e și mai rău și manipulabil, sioniștii find, evrei sau nu , marii atei ultrapracticanți, dar i adevărații atisemiți, și primii aliați ai celor ce urăsc pe evrei), ai neamurilor și sioniștilor (contra tuturor antisioniștilor, evrei ori ba, printre care mă număr), către toți cei care urâsc atâta Adevărul, și pe mărturisitorii Lui, încât ne numesc pe noi cu tot soiul de nume, ca să ne lase fără nici Unul, ca să ne transforme în număr, sau mai rău, în Legiune :

Cabalei acesteia îi dăm politicos beneficiul îndoielii și dificultatea a noua. Dar cum noi, fiind liberi, nu urâm și nu smintim pe nimeni, tot așa nici ei, în durerea lor, nu ne pot numi cum vor ei ori aiurea. Atenție mare : deoarece suntem dotați cu toate mijloacele de înregistrare pentru, și deosebit de atenți la, actiunile lor, care constituie tot atâtea dovezi la dosarul lor individual, îi dăm imediat, personal, sistematic, și fără avertisment în judecată, cu toate datele culese în timp real, pentru libel, defăimare, slander, harassement, spamming, trolling, diffamation, etc. Tentativa dovedită se pedepete la fel, chiar când, datorită tehnicilor de apărare i tradionalei etici haiduceti a românului ea a rămas fără urmări în versiunea, oglindită multiplu i în timp real cum este prevăzută prin contact.

Noi vom lucra fără odihnă pentru obținerea unor despăgubiri atât de considerabile, și aceasta în toate jurisdicțiile, până ce ei vor iei din gurile lor de șarpe, ca să-și plătească pe loc, împreună cu șefii lor cu tot, amenzile, cheltuielile și dobânzile hotârâte de jurații pe care nu-i pot cumpăra ! Vom repeta procesele cu despăgubiri augmentate la fiecare recidivă dovedită până ce cabala din umbră i chiar idioii ei utili vor înelege cât de neproductivă este tactica lor murdară pentru cauza lor anti-Adevăr i anticretină, căci cu cât ne împiedică mai mult cu atât ne ajută de facto i de jure !!!

Ai fost avizai, să nu încercai, că pe pielea voastră o facei !!! Noi avem mijloace, susinători, auditors, STTP, secret trusted third parties și mare experienă în haiducia Netului, cu FTND full time net detectives. Un cuvânt lămuritor și încheietor pentru dătătorii de teme, lecii și note... :

FOTP Freedom of The Press is guaranteed only for those who own the owners of that press. Usually, these are the ones who impose their hidden agenda. This is not liberty. This is kakocracy. They are the Masters of Discourse. But there is only one Master and One only. He is The Master of Time ! Ichthus.png


Chrismon.png

DEFINIȚIA

Georgipedia este Enciclopedia Neamului, Istoriei și Omeniei Românești. Ichthus.png

Chrismon.png

ISVOR

CHIAR AICI Ichthus.png

Chrismon.png

A FOST ODATĂ CA NICIODATĂ...

(Articolul din Georgipedia cu numrul ENIO-0000-ARGE-0101) Ichthus.png

Chrismon.png

Începem aici povestea...

[[Georgipedia o puteți citi, și de fapto citiți deja aici chiar acuma, căci ea este Enciclopedia Iosefină (ENIO. Ea este dedicată  Iubitei Georgiana Iosefina ! : "Frumusețea Fină a Iosefinei Georgiana va mântui lumea !").

Chrismon.png

Dintre Zeii Casei (Pelasgice)

Pemnites, care-s mai tari ca Larii, sunt Penații. Ei sunt în casa ta, Acasă care vine de la Akka sua, însemnând la baza vetrei, în DARO pimniță sau, azi mai circulat, pivniță.

De aici provine cuvântul "penis", privit ca zeul bun PELA Min, HELL Hermaion (Hera + Min), ca intimitate.

Este vorba de cuptorul fermecat și de Athenor-ul focului sacru al Hestiei, de ancora înfiptă în neant, de catargul corăbiei, de arborele vieții, de stânjenul viei, de stejarul poenii și de stâlpul casei... Este intimitatea erectă (ithyphallică), aceea adâncitoare a sufletului iubit, într-al tău, iubită, de un efect dar și de o precondiție a erecției în iubire, și nu de Priap.


Dar tot de aici vin și Pennites și Penitență...


La noi se spune rar Penitență... Avem Pedeapsă care seamănă cu HELL Ἑλλάδος παίδευσις Paideusis.


Şi, într-adevăr, la noi Codicele Voronețean scrie de " "Învățătură și Bună Pedeapsă " :-)...


Iată învățătura ca bună pedeapsă ! Rostirea românească e filosoficească într-un chip delicat, subtil și inerent !!! Ichthus.png


Ce poveste ne mai spui, mai apoi, Georgi ?

Chrismon.png Alternative Biologic Effects of Light _ Actualitatea Iosefină _ Alfabete, notări univoce de foneme _ Abaris din Miazănoapte _ Autorlâcul Antologiei Iosefine _ Anterior Pole Imaging Actuation _ Anterior Pole and Iris Optimal Imaging Directivity Actuator _ Părinți Duhovnici cu Mare Har _ Basmele Cardinale ale Românilor _ Robert Beekes _ Bibliografia Iosefină _ Book and Other Bibliographical Entries _ Patologie și Patofiziologie Informațională _ Carte recomandată _ Budismul _ Computing All Iridonomical Norms _ Categorii _ Catolicismul _ Cardinalitate _ Costume Tradiționale Românești _ Cazania : Carte românească de învățură _ Corpus Inscriptiones Daco-Romanorum _ Corpus Inscriptiones Latinorum et Thracorum _ CREDINȚĂ _ Centrul Român de Iridologie Numerică _ Florin Croitoru _ Daco-Românism și Neamul Strămoșesc _ Densușianistica deslușită la un secul de la neterminarea acestui Opus Magnum românesc _ Dicționar Istoric, Etimologic Strămoșesc _ Categorii noi și pagini de index agregatoare de subdomenii noi _ Eponime irid-oftalmologice _ Etnologie românească _ Etimologii ariene _ Ochii și Istoria Culturală a Viziunii și a Vizibilității lor _ Four Letter Identifiers ori Cardinalul Patru ca Tetragrammata _ Folclor Românesc Cardinal _ Glozel, Sit Arheologic Esențial pentru Scrierea Quasi-Romanello-Aziliană Cenzurat de Sistem _ Istorii Cardinale și Exemplare Românești _ Homeopatie Unicistă _ Homeopatie Românească (Abaridă, Cardinală) Unicistă Tradițională _ Hieroglifică, notarea ideilor sacre prin rebusistica sunetelor pictate mai mult sau mai puțin biunivoc _ Dicționarul Indoeuropean al lui Julius Pokorny _ Incunabule _ Iridonomie Informațională : Astrofizica Iridologiei _ Iridonomie Reală și Imageria Științific-cantitativă a Ochiului _ Panerezia Ecumenic-mondialistă Pseudo-iudaică Talmudic-Fariseică sau Neortodoxă _ Inventar (de Obiecte de Interes) în Wiki Unique Identifiers _ Limbi Proto-indoeuropene _ Remediu Tradițional de Calitate Cardinală - Natural, Minimalist, Armonic, Întregitor _ Pre-indoeropenistică centrată pe Marea Idee Pelasgică a lui Nicolae Densușianu _ Literatura Veche _ Neam Românesc _ Medicină Europeană în Sensul "bedicinei" Vasconice după Theo Vennemann _ Medicină Generic-agresivă Contimporană _ Medicină Integrativă Prehipocratică în Duhul lui Abaris de la Miazănoapte _ Dreapta Slavă _ Mineralogie Terapeutică _ Modele Iosefine _ Manuscrise _ Mitologie Românească _ Nou pentru autori în 2014 _ Nou pentru autori în 2013 _ Note de Articole Wikificate _ Obiceiuri _ Iridoftalmologie _ Mai totul despre ochi _ Organizarea Ierarhică dar Multicentrică a Enciclopediei Iosefine _ Paradigmele Enciclopediei Iosefine _ Patericul Egiptean _ Patterns of Iris Transparency Status _ Proloagele _ Psaltirea și Psaltica _ Texte disponibile în formatul printabil și portabil _ Terapia prin Plante tradiționale _ Proto-indoeuropenistică _ Patterns of Iris Transparency Selector _ Recenzii _ Referințe _ Rituri _ Remedii și Leacuri Tradiționale _ Codexul lui Rahonți (Róhonczy) _ ROMÂNISM _ Interpretări de Glife _ Rețele Asociale ca "FBI = FaceBook Inc." _ PDFS-uri disponibile pe Scribd _ SEMIOLOGIE _ Sens, Sunet și Idee Marcată prin Glife _ Silabare sau Semne notând grupuri fonetice fixe _ Teologie apofatică _ Trans-Iridial Light Directivity _ Cultura Vința (Vinča) - Turdáș _ Mihai Vinereanu _ Codexul lui Voinici (Voynich) _ Widgeturile Iosefinei.Ichthus.png


Chrismon.png

All Rights Reserved at Any Time for Ever ! (AATE)

Ichthus.png


(AATE)

Chrismon.png

DREPTURILE DE AUTOR ÎN GEORGIPEDIE

Chrismon.png

Prevederi

Toate drepturile rezervate ! Pentru toate materialele ! Pe scurt, dacă publicați aici cedați toate drepturile, rămânând de fapt doar autorul moral real. (Art. 1).

Chrismon.png

Pedepse

Încălcarea drepturilor de autor, semnalată, și ignorata mai mult de zece zile, se pedepsește cu pedeapsa maximală, în mod sistematic, sever și până la capăt, ca să se facă dreptate, în duhul strămoșesc al dreptății dar și conform legilor civile și penale în vigoare, și anume în toate jurisdicțiile competente și în toate țările. (Art. 2). Ichthus.png

Chrismon.png

Cui aparțin drepturile de autor ?

Ichthus.png

Publicarea în Enciclopedia Iosefină înseamnă acceptarea cedării drepturilor de autor, mai ales cele ce privesc punerea în pagină, reeditarea stilului prezentării, corecturile ocazionale și republicării, răspândirii, distribuirii, cu citarea sistematică a numelui real al autorului, în orice referință pentru recunoașterii drepturilor morale ale autorității. (Art. 3).

Chrismon.png

Autorul moral

Răspunderea juridică, morală, apoi mai ales pecuniară pentru cele publicate în Enciclopedia Iosefină revine întotdeauna autorilor morali. (Art. 4). Ichthus.png

Chrismon.png

Dar ce sunt AATE aiastea, frate ?

Pe străineză All Rights Reserved at Any Time for Ever ! (AATE) (Art. 5). Ichthus.png

Chrismon.png

Asta e tot ce ne doare !

Vor fi încălcări. Să nu ne temem să le raportăm în mod sistematic aici, drept, tot ce ne doare ! Ichthus.png


Chrismon.png Chrismon.png No, ce dzâci ? (talk) 16:11, 5 October 2013 (EDT) Ichthus.png

Chrismon.png ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' 'Ichthus.png

Chrismon.png PORTAL:ROMÂNISM Ichthus.png

Chrismon.png

Și-am încălecat pe-o șea și v-am spus povestea așa !!!... Eu v-am spus a mea poveste, că-nainte mult mai este !

Chrismon.png Dan (talk) 17:03, 17 October 2013 (EDT) Ichthus.png

Chrismon.png

CHECK LIST PENTRU AUTORUL ORICĂRUI ARTICOL GEORGIPEDIC

Dac i numai dac am imprimatur, im si de pare greu nu e

0041.JPEG 0031.JPEG 0021-JPEG.jpeg1. i-am dat nume, dup ce l-am scris

2. i-am dat autor, dată, de când l-am pus pe Georgipedia prin patru tilde : '''~~~~'''

3. i-am dat cititori (precizându-i câmpul i gradul de dificultate),

4. l-am scris cât de cât prezentabil, închegat, cu un MODL,

5. i-am cerificat ortografia cu un coleg, pe bază de competentă i atentie colegiale,

6. l-am Georgipedizat (cu meniurile i toate linkurile internalizate, cu referinele cărilor ISBN-izate, NOTE identificate i BOBE-izate),

7. am creat fizic toate paginile la care trimite, cu meniuri si cu un numr optim de categorii,

8. am precizat dacă e un Articol ARTG, o Recenzie, sau o not bibliografic BOBE,

9. am numrul iosefinic,

Atunci i numai atunci authos epha !

Ichthus.png

Chrismon.png

NOTE

Aici, deocamdată, nici o notă ! Ichthus.png

Chrismon.png

Ichthus.png